Κρήτη Εικόνες μιας εποχής – Crete Images of an era

arrowEnglish version further below

Τα Ιστορικό Αρχείο Κρήτης είναι περιφερειακή υπηρεσία των Γενικών Αρχείων του Κράτους. Βασικός σκοπός τωνΙ.Α.Κ. είναι η εποπτεία, διάσωση, συγκέντρωση, ταξινόμηση και ευρετηρίαση του αρχειακού υλικού του νομού Χανίων, καθώς και η διάθεση και η με ποικίλους τρόπους αξιοποίηση όλου αυτού του αρχειακού πλούτου.

Σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων, το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης και με την εποπτεία της προϊσταμένης του ΙΑΚ Κας Σημαντηράκης Ζαχαρένιας δημοσίευσε ένα λεύκωμα με φωτογραφίες από τη Κρήτη από το 1886 έως το 1901. Στο λεύκωμα αυτό δημοσιεύονται φωτογραφίες του Paul Blank, Γενικού Προξένου της Γαλλίας στη Κρήτη τη περίοδο αυτή.

Ακολουθεί video σε δύο μέρη, από την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού «ΚΡΗΤΗ ΤV» όπου παρουσιάστηκε η έκδοση αυτή.


.

…….. English version ……..

Municipality of Chania with the Historical Archives of Crete have published a photo book with pictures from across Crete from 1886 till 1901.

Here below you can watch a video in two parts as broadcasted by the local TV channel «ΚΡΗΤΗ ΤV» presenting the photo book.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s